Websites en online marketing voor financieel adviseurs

Doordat wij ruim 12 jaar ervaring hebben in de financiële wereld weten wij wat er speelt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan wet en regelgeving zoals die opgesteld is door de AFM, of zaken zoals het inrichten van verschillende modules om berekeningen mee te doen. Wij denken op alle vlakken mee en ontzorgen je hierbij zoveel als mogelijk. Tevens zijn er verschillende WFT modules aanwezig zoals vermogen en schade welke altijd up to date zijn.

Voor iedere nieuwe klant verzorgen wij een nieuwe LinkedIn foto.

Gemaakt door en professionele fotograaf neem contact op voor de voorwaarden

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Wij kunnen jou van A tot Z helpen:

  • Huisstijl ontwerp
  • Ontwerp en bouw van websites
  • Het opfrissen van bestaande websites
  • Opstellen van de juiste documenten zoals een klachtenprocedure, privacy verklaring, verwerkersovereenkomst of dienstverleningsdocumenten
  • Integratie van handige tools waar bezoekers zelf bijvoorbeeld de maximale hypotheek kunnen berekenen.

Mocht je specifieke wensen hebben dan horen wij dat graag, in een vrijblijvend gesprek inventariseren wij de behoefte en stellen dan een plan van aanpak op.

Ervaring

Er is jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende partijen zoals Algemeen Belang uitvaartverzekeringen in Groningen een coöperatie Dela. Daarnaast werken wij al samen met verschillende financieel adviseurs aan hun online strategie op het gebied van schade verzekeringen en hypotheken.

En nu?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we bekijken dan graag samen met jou wat er allemaal nodig is.