Online marketing in Groningen

Als online marketing bureau is Joost de Niet Online Marketing, Sales en Social Media in Groningen gevestigd. Groningen is een bruisende stad met ontzettend veel leuke ondernemingen op allerlei gebieden. Wij kennen Groningen zeer goed en weten wat er speelt en belangrijk is. Op het gebied van online marketing gebeurt er zeer veel in Groningen, er zijn een aantal prachtige bureaus gevestigd. Wij zijn trots dat wij onderdeel uitmaken van de online marketing wereld in Groningen.

Ben jij een starter in Groningen of heb je al vele jaren een leuk bedrijf en ben je op zoek naar een online marketing partner in Groningen? Dan helpen wij je graag, als jong bedrijf richten wij ons op zowel jonge nieuwe ondernemingen als op gevestigde bedrijven.

Wat is nu eigenlijk online marketing? Veel ondernemers hebben hier wel van gehoord en zijn al wel actief op het internet maar ben je dan ook al bezig met online marketing? Natuurlijk ben je er dan al mee bezig, je presenteert je met een website en plaatst ook berichten op je verschillende social media kanalen. Dit zijn allemaal onderdelen van online marketing, maar haal je wel het maximale rendement uit al je inspanningen? Dit zijn best wel belangrijke vragen, een website kun je op veel plaatsen laten maken. Tegenwoordig zelfs al voor minder dan €500, wij komen dit steeds meer tegen. Natuurlijk is dit in veel gevallen een mooi begin, maar als je wat serieuzer bezig gaat dan scoor je met deze website niet de beste posities in Google en in veel gevallen is de site niet up to date. Belangrijke WordPress updates worden niet gedaan en in veel gevallen is er ook geen SSL certificaat aanwezig.

Onze kwaliteiten richten zich juist op een goede inrichting van de website die goed ge-update is, daarnaast is een goede SEO basis ook heel erg belangrijk. Wij leveren de website altijd af met een goede update afspraak, concreet betekend dit dat wij minimaal per kwartaal een update doen. Dit hoeft absoluut niet duur te zijn, sterker nog een goede website die voorzien is van de juiste updates werkt vaak veel beter waardoor je de investering terug kunt verdienen. De gebruikerservaring zal optimaal zijn. Op het gebeid van SEO zorgen wij in ieder geval voor de minimale eisen zodat de basis er staat. Uiteraard kunnen wij een volledig SEO plan leveren, hier gaan wij graag over in gesprek met onze klanten. Dit is vaak maatwerk en een samenspel tussen ons als online marketing partner en de klant.

Bij een goede online marketing strategie hoort natuurlijk ook social media. De verschillende social media platformen ontwikkelen zich razend snel. Facebook optimaliseert continu de gebruikerservaring, hier moet je als bedrijf op reageren in je social media beleid. De wijze van berichten plaatsen is steeds specifieker geworden en adverteren lijkt steeds meer op adverteren via Google. Hier is dus steeds meer specifieke kennis nodig. Wij zorgen ervoor dat de juiste kennis in huis is zodat wij samen met de klant een goede social media strategie kunnen bepalen. Wij denken graag met onze klanten mee en samen kunnen we ervoor zorgen dat ook social media een positieve bijdrage kan leveren aan de online marketing strategie en de groei van jouw onderneming.

Google Adwords is een logische volgende stap in het online marketing plan. Bij adverteren binnen het zoeknetwerk kun je ervoor zorgen dat je de bovenste posities in de zoekresultaat binnen komt. Uit onderzoek blijkt dat de bovenste posities voor de meeste klikken naar je website opleveren. Zeker wanneer je een product of dienst verkoopt kan dit een goede manier zijn om je verkopen een boost te geven. Het is hier wel altijd heel erg belangrijk dat je goed in de gaten houd dat de return on invest (ROI) een positief beeld geeft. Eigenlijk is het principe op dat vlak heel helder, voor iedere euro die je investeert wil je een positief resultaat terug hebben. Hier kunnen wij een goed meerwaarde bieden. Wij houden in de gaten of de ROI positief is, dit doen we door bijvoorbeeld goede bied strategieën en het meten van de resultaten. Hier rapporteren we altijd over en blijven we over in gesprek met onze klanten. Als we zeer succesvol zijn dan kunnen er bijvoorbeeld voorraad problemen ontstaan of je moet teveel vooraf investeren. Hier bieden wij de juiste ondersteuning zodat jouw bedrijf de prestatie kan leveren die Adwords soms vraagt.

Uiteraard zijn er nog veel meer aspecten waar je mee te maken krijgt. Wij gaan graag met jou als ondernemer in gesprek om te bekijken waar jouw behoefte ligt en waar wij je kunnen helpen. Online succes is ontzettend interessant en het leuke is dat alles direct meetbaar is. Hierdoor heb je zelf ook een leuk inzicht waardoor je betrokken bent bij het succes.

Neem vandaag nog contact op wij zorgen graag voor een goede kop koffie!

Over de schrijver
Reactie plaatsen