Wij zijn trots op de klanten waar wij voor (hebben) mogen werken!

De afgelopen tijd hebben wij niet stilgezeten! Er zijn een aantal hele mooie projecten afgerond waar wij heel trots op zijn maar waar de klant vooral erg blij mee is! Ben je geïnspireerd geraakt en zou je ook graag willen dat wij je helpen? Neem gerust contact met ons op en daag ons uit om een mooi nieuw project op te starten!

Van Dijk Financieel Advies

Jack van Dijk kwam in 2018 bij ons om samen de start van zijn bedrijf Vandijk-financieeladvies.nl vorm te geven. Wij hebben zijn huisstijl ontworpen en een responsive website bedacht en gebouwd. Binnen de website zijn verschillende tools ingebouwd om hypotheken te berekenen en de actuele hypotheek rente inzichtelijk te maken. In combinatie met een goede portret foto en de opzet van social media is dit een mooi compleet project geworden..

Wierdebegraafplaats.nl

In samenwerking met onze partner Fresh&Fruitig hebben wij de website voor wierdebegraafplaats ontworpen en ontwikkeld. Dit is een prachtig voorbeeld van de techniek die toepasbaar is in een website. Op basis van Wordpress is er een platform gebouwd waar bezoekers op GPS locatie nauwkeurig een natuurgraf uit kunnen zoeken, reserveren en betalen. Deze opdracht hebben wij gedaan voor Stichting het Groninger landschap en Algemeen Belang Dela.

Safesens.nl

Safesens is een merk van Proactivated, wij hebben hier de volledige re-branding gedaan. De naam Safesens is toegevoegd aan het merk, de huisstijl is ontworpen en het online platform inclusief webshop is ontworpen en gebouwd. Wij hebben hierbij al onze mogelijkheden ingezet om een mooi nieuw product neer te zetten voor onze klant!

Personal Fitness Nederland

Samen met Personal Fitness Nederland zijn wij een SEO traject opgestart. Het doel is een sterk verbeterde zichtbaarheid in het organisch bereik. Dit doen wij op vestiging niveau maar ook op algemeen niveau. Op die manier presenteert Personal Fitness nederland zich als dé aanbieder van Personal Training in Nederland.

Sinds een tijdje werk ik samen met Joost. Hij heeft mijn website aangepakt nadat bleek dat her achter de schermen niet helemaal goed liep. En nu loopt mijn website helemaal naar behoren. Hij denkt met de klant mee en kijkt vooruit.

Joost dank je wel voor de fijne samenwerking en hopelijk vinden vele jou bedrijf.

Succes

Danielle Kreeftenberg, www.dezoetigetaart.nl

Kennismaken om te bekijken wat we voor jou kunnen doen?