Over Joost de Niet

Online marketing, Sales en Social Media

Onze missie

Als marketingbureau werken wij aan maatwerkoplossingen voor onze klanten. Iedere klant is uniek en heeft zijn of haar eigen wensen en idee├źn over online aanwezigheid en social media. Wij luisteren naar het verhaal van onze klanten en vertalen dat in een mooie en heldere strategie. Wij werken vooral voor zzp'ers, het MKB en non- profit organisaties. Wij hebben door ervaringen uit het verleden een specialisme ontwikkeld om de online propositie van uitvaartverenigingen en uitvaartverzorgers goed neer te zetten. Wij hebben in dat kader veel aandacht voor wetgeving en maken het mogelijk om zelfstandig online polissen af te sluiten.

Joost de Niet - Online Strateeg

Als oprichter van het bureau verantwoordelijk voor de online strategie van onze klanten en organisaties.


“Onze klanten kunnen rekenen op een krachtige, creatieve en verantwoorde online strategie. Wij zijn jouw missende stukje in de marketing puzzel!”

Ben je benieuwd naar onze projecten?

Onze werkwijze

Wij werken als zelfstandig bureau samen met specialisten op het gebied van Adwords, SEO, het schrijven van teksten, Wordpress websites, programmeren en social media. Wij zijn hierin de spil die vanuit onze eigen kennis alles samenbrengt om een compleet verhaal aan te bieden aan onze klanten. Alle partijen waar wij mee samenwerken kennen wij al jaren zeer goed, wij staan voor kwalitatief goede dienstverlening. Dit laten wij ook terugkomen in onze partnerships. Omdat wij een klein bureau zijn, gaan wij graag "gewoon" aan de slag met onze klanten. Uiteraard zorgen we voor duidelijke rapporten en hoogwaardige kennis, maar wij geloven er in om op een begrijpelijke manier te communiceren. Graag gaan wij onder het genot van een kopje koffie in gesprek om de wensen en doelstellingen van onze klanten in kaart te brengen. Daarna gaan we gewoon aan de slag met elkaar, succes staat voorop!

Partnerships waar wij trots op zijn

Fresh en Fruitig

IT- Interactive

Sinds een tijdje werk ik samen met Joost. Hij heeft mijn website aangepakt nadat bleek dat her achter de schermen niet helemaal goed liep. En nu loopt mijn website helemaal naar behoren. Hij denkt met de klant mee en kijkt vooruit.

Joost dank je wel voor de fijne samenwerking en hopelijk vinden vele jou bedrijf.

Succes

Danielle Kreeftenberg, www.dezoetigetaart.nl

Neem vandaag nog contact met ons op voor online succes!