PERSBERICHT: Nieuwe online oplossing voor uitvaartverenigingen
05 november 2018 

PERSBERICHT: Nieuwe online oplossing voor uitvaartverenigingen

Nieuwe online oplossing voor uitvaartverenigingen

Groningen, 02 november 2018 

“De kleine uitvaartverenigingen in de provincie Groningen luiden de noodklok omdat een groot aantal van hen dreigt te verdwijnen.”

Groninger uitvaartverenigingen ervaren een terugloop van het aantal leden omdat het steeds moeilijker wordt om nieuwe leden te werven. Voor een aantal van hen kan dit op den duur betekenen dat zij na vele jaren op moeten houden te bestaan.

Bericht: Groninger uitvaartverenigingen september 2017

Betaalbaar en veilig
Omdat onze huidige tijd meer en meer vraagt om een digitale benadering heeft Joost de Niet Online Marketing een volledig geautomatiseerd systeem ontwikkeld om online lidmaatschappen en uitvaartpolissen af te kunnen sluiten, een systeem dat bovendien betaalbaar en veilig is.

Tot nu ontbrak het aan goede betaalbare oplossingen om leden van een uitvaartvereniging online te bedienen. Het nieuwe systeem is dusdanig doorontwikkeld dat er nu uitgebreide mogelijkheden zijn om dit voordelig in de bestaande omgeving te integreren.

Wetgeving

De wetgeving stelt hoge eisen aan online producten. De techniek van het nieuwe systeem is zo opgebouwd dat alle kennis en eisen op het gebied van de AVG en de AFM zijn geïntegreerd. Alle informatie is op zo verwerkt dat een vereniging voldoet aan alle wettelijke eisen. Dit is een belangrijk verschil met systemen die momenteel gebruikt worden.

Over Joost de Niet Online Marketing, Sales en Social Media

Na ruim 12 jaar voor onder andere Algemeen Belang en coöperatie DELA gewerkt te hebben ben ik sinds januari 2018 begonnen als zelfstandig marketing specialist. Ik richt me op zelfstandig ondernemers en het MKB. Uiteraard is er ontzettend veel kennis van de uitvaartbranche aanwezig. Deze zet ik nu in om uitvaartverenigingen en ondernemers online wegwijs te maken.

Noot voor de redactie, niet ter publicatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joost de Niet.
E-mail:
joost@joostdeniet.nl

Website: https://www.onlineuitvaartmarketing.nl/online-verzekeren
Telefoon: +31611364726

Over de schrijver
Reactie plaatsen