Sales ondersteuning: wat gaan wij voor jou doen?

Online en offline verkoop gaan vaak hand in hand. Een goede website zorgt voor klanten in de winkels en andersom zorgt een goede winkel ook voor klanten op de website. Om ervoor te zorgen dat de verkoopmedewerkers begrijpen hoe deze twee kanalen hand in hand gaan, bieden wij verkoopondersteuning. Onze verkoopspecialist Joost heeft ruim 10 jaar ervaring in de verkoop en advies wereld en heeft daarnaast een aantal jaren leiding gegeven aan een succesvol team van adviseurs bij een uitvaartverzekeraar. Deze kennis delen wij graag met onze klanten.

Presteert jouw verkoopmedewerker niet zoals jij verwacht?

Verkoop en advisering is een vak dat veel discipline en inzet vergt. Als bedrijf doe je er alles aan om de juiste voorwaarden te creëren, je hebt een mooie zaak neergezet, je doet veel promotie via advertenties en er staat een prachtige website. De verkoopmedewerker doet wel zijn best maar behaalt niet het resultaat dat jij als ondernemer zou verwachten. Door de juiste begeleiding en training is dit in veel gevallen sterk te verbeteren.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij maken geen gebruik van lastige en lange trainingsprogramma’s maar gaan aan de slag met de medewerker of het team. Samen kijken we waar de sterke en zwakke punten liggen en gaan daarmee aan de slag. Meestal doen we dit in een aantal sessies maar soms bereiken we al veel door gewoon eens een goed gesprek aan te gaan en de juiste motivering daar in te vinden. Omdat online en offline hand in hand gaan koppelen we beide kanalen aan elkaar en kijken waar deze kanalen elkaar kunnen versterken. Vaak resulteert dit in een stijging van conversie op beide vlakken waardoor het enthousiasme toeneemt en natuurlijk de omzet stijgt.

En nu?

We beginnen altijd met een goede kop koffie met bij voorkeur een donut, niet goed voor de lijn maar wel erg lekker! Laat even een berichtje achter, een eerste gesprek is altijd gratis.