Social media marketing

"Van bereik naar nieuwe klanten"

Social media 

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken uit onze samenleving. Als ondernemer wil je hier graag aanwezig zijn, maar het kost vaak erg veel tijd om bij te blijven. Wij denken graag met je mee om een goede social media strategie op te zetten. Hierdoor krijgt je als ondernemer de ruimte om met je klanten bezig te zijn en zorgen wij intussen dat klanten je goed kunnen vinden op social media.

Social media marketing

Een ontzettend groot voordeel van social media is het bereik. Je hebt alle kansen om heel specifiek jouw doelgroep of doelgroepen te benaderen en aan je te verbinden. Een goede strategie is echter wel essentieel om succesvol te zijn op social media. Wij helpen je graag met een goede en duidelijke strategie, samen bepalen we de doelen die jij wilt bereiken.  Voor alle doelen is er een passende strategie, hier gaan wij je mee helpen. Samen werken we naar het behalen van de doelen toe. We gaan niet met hagel schieten op Facebook zoals we nog te vaak zien, effectief inzetten van campagnes zorgen voor succes en vooral een zinvolle besteding van het budget.

Social media doelen

Vergroten van naamsbekendheid

Meer verkopen en het realiseren van leads

Kennis over producten of diensten delen met volgers

Meer verkeer naar je website genereren

Interactie met de doelgroep of een webcare functie

Onze social media paketten

Omdat iedere ondernemer andere behoeftes heeft, hebben wij verschillende pakketten samengesteld. Op die manier is er voor iedereen de mogelijkheid om de juiste ondersteuning te krijgen. Samen bekijken we welke behoefte er is qua ondersteuning en welke aspecten jij als ondernemer eventueel zelf op je wilt nemen. Uiteraard is volledige ondersteuning geen enkel probleem maar het is erg leuk om dit samen met jou als ondernemer of een medewerker op te pakken. Op die manier vertalen we de visie van het bedrijf perfect naar een goede social media strategie.

Met welk pakket maken we jou blij?

Simple plan

"Zichtbaar zijn op social media"

1 bericht per week

maandelijkse rapportage


Medium plan

"Zichtbaarheid en naamsbekendheid"

2 berichten per week

maandelijkse rapportage


Total plan

Zichtbaarheid, naamsbekendheid en conversies"

4 berichten per week 

maandelijkse rapportage


Social media in Nederland

In Nederland zijn we met elkaar behoorlijk actief op social media. WhatsApp en Facebook zijn duidelijke koplopers met 7,5 tot bijna 8 miljoen dagelijkse gebruikers. Vanwege het hoge aantal dagelijkse gebruikers is Facebook zeer interessant om op aanwezig te zijn. Sinds 2012 is Instagram ook onderdeel van Facebook geworden. Dit heb je vast al wel eens in de instellingen van je Facebook pagina gezien. Het mooie hiervan is dat de jongere doelgroep die de laatste jaren steeds meer van Facebook verdwenen is momenteel actief is op Instagram. Door beide kanalen goed te integreren is het bereik onder jongeren en de doelgroep vanaf een jaar of 30 maximaal. In het social media plan dat we voor je opstellen nemen we dit mee en bekijken we welke kanalen voor jou het meest interessant zijn.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

We beginnen altijd met een goede kop koffie met bij voorkeur een donut, niet goed voor de lijn maar wel erg lekker! Laat even een berichtje achter, een eerste gesprek is altijd gratis.