Software ontwikkeling: wat gaan wij voor jou doen?

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het ontwikkelen van sales funnels voor de verzekeringsbranche. Maar omdat wij vooral oplossingsgericht werken kunnen wij ook van grote waarde zijn voor andere branches. Je kunt bijvoorbeeld denken aan oplossingen voor makelaars om woningverkoop deels te automatiseren of oplossingen voor dienstverlenende bedrijven om bepaalde processen te automatiseren.  

Sales funnel voor uitvaartverenigingen

Vanwege grote ervaring in de uitvaartmarkt en dan vooral uitvaartverzekeringen, hebben wij een funnel ontwikkeld. Door middel van deze funnel is het mogelijk om volledig zelfstandig en geautomatiseerd polissen of lidmaatschappen af te sluiten. De funnel is volledig getest in verschillende websites die grote aantallen bezoekers in de funnel gekregen hebben. De conversie percentages zijn in de loop der tijd geoptimaliseerd. Verder voldoet de funnel aan de eisen uit het online handboek van de AFM waardoor hij eenvoudig compliant is. Graag komen wij een demonstratie geven en laten wij zien op welke manier de funnel in jullie website is toe te passen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Heb je een probleem met automatisering van processen of ben je op zoek naar maatwerk software? Onze eigen programmeurs helpen je graag bij het bedenken van een oplossing voor dit probleem. Neem contact op om samen te bekijken welke mogelijkheden er zijn.

En nu?

We beginnen altijd met een goede kop koffie. Laat even een berichtje achter voor een afspraak, een eerste gesprek is altijd gratis.