Sportschool marketing

Wil jij ook meer leden in jouw sportschool, PT studio of sportvereniging?

Ben jij klaar om de volgende stap in de marketing voor jouw fitnessclub te zetten?

Het Meer Leden Programma is ontwikkelt om meer sportleden te werven. Voor jou als sportschoolhouder/PT’er/vereniging is het van belang om nieuwe leden te kunnen werven. Dit heeft voor een groot gedeelte heeft te maken met een uitloop van 30% en als er niks gebeurt komen er weinig tot geen nieuwe leden bij. Daarom is het Meer Leden Programma ontwikkelt.


  • Wij ontwikkelen doorgedachte campagnes die passen bij het doel van de sportschool
  • Meer leden de komende maand
  • Bewezen en geteste strategieën
  • Opvolging via email en email optimalisatie

Aanmelden zodat er meer leden in jouw sportschool komen?

Ontvang jij graag alle informatie? Wij bellen je binnen 5 minuten terug! 

Het meer leden lead programma

Onze doelstelling is het aanleveren van leads, onderzoek wijst uit dat sportclubs veelal te maken hebben met een ledenverlies van 30%. Als je dus niets doet loopt het ledenbestand ieder jaar flink terug. Wij gaan je helpen om dit aan de voordeur goed te maken!


Het genereren van leads

Gemiddeld leveren de campagnes tussen de 20-25 leads. Dit doen wij met doelgerichte campagnes via social media. Meer leads nodig? Geen enkel probleem, voordat we starten spreken we een advertentiebudget met elkaar af. Ook inzet van Google Adwords nodig? Hierover maken we aanvullende afspraken met elkaar.


de landingspagina

Wij zorgen voor een conversie gerichte landingspagina in jullie huisstijl. Wij werken met geoptimaliseerde pagina’s waarvan wij weten dat ze goed werken. De inhoud staat vast, deze passen wij enkel aan het programma van de opdrachtgever aan.


Het aanleveren van leads

Wij leveren de leads aan vanuit de landingspagina. Standaard ontvang je deze op een door jullie gekozen mailadres, wil je ze liever anders ontvangen? De techniek die wij gebruiken heeft koppelingen met verschillende applicaties, desgewenst zorgen wij voor de juiste koppelingen.


Social media ADS

Adverteren op social media is een krachtig instrument. Wij richten de campagnes in en monitoren deze. Wij plaatsen de advertenties zoals wij die bedenken. Wij werken met doordachte campagnes waarvan wij weten dat ze werken. Maandelijks rapporteren wij over de resultaten.

*Alle paketten zijn exclusief €99,- opstartkosten

Een nieuwe website is ook te combineren in pakket A en B informeer naar de voorwaarden

**De opstartkosten bij een website bedragen €250,-

Wil je een extra campagne? Geen probleem, wij brengen hier €49,- per maand voor in rekening

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw 

De genoemde prijzen gelden voor één vestiging, zijn er meer vestigingen dan zijn de vervolgprijzen in overleg